átlagosan 4 pont
1 értékelés alapján.
1194 Budapest XIX. ker.
Nyári Pál utca 7
Kategóriák:

Szőnyeg és lakástextil

.
Bankkártya elfogadás: Igen
Árkategória: Átlagos
Akadálymentesített: Nem
Nyitva tartás:
Hétfő: 9:00 - 19:00.
Kedd: 9:00 - 19:00.
Szerda: 9:00 - 19:00.
Csütörtök: 9:00 - 19:00.
Péntek: 9:00 - 19:00.
Szombat: 9:00 - 17:00.
Vasárnap: 9:00 - 17:00.
M. Zsolt értékelése 2011-02-26  4 pontos értékelés  
Főleg gyalogosan közlekedek, így a Diego üzletek közül ez tűnt a legkönnyebben megközelíthetőnek - illetve ha a 3as metró mentén laksz, tényleg ide a leggyorsabb eljutni. A Határ úti metrómegállótól vagy sétálsz 6-8 percet, vagy rövidíthetsz egy megállót villamossal - nehéz elvéteni. Van nagy parkolója, de autó csak 1-2 állt bent szombat délután.

Az épület kialakítása kicsit bonyolult, mindenképp fel kell menned az emeletre és végigjárnod az összes részleget, mint ahogy azt a nagy bútoráruházaknál szokás. Tehát egyből az emeleti függönyös részre kerültem, ahol majdnem minden függöny, karnis és hasonló termékük szépen kiállítva megtekinthető. Elsőre talán bóklászó vásárlónak tűnhettem, de 2-3 perc nézelődés után odajött az emeleten dolgozó idősebb hölgy, és megkérdezte miben segíthet. Miután elmondtam, hogy függöny és szőnyeg témakörökben is érdekelt vagyok, lelkesen és tényleg kedvesen segített mindenben megfelelőt találni, pedig elég egyediek az elképzeléseim. Egyből mindenre tudta a választ, látszott, hogy nem csak eladásban segít, hanem miután elfogytak a kérdések, beült a pult mögé és el is kezdett dolgozni az egyik függönyön. Én közben lepakoltam a kihelyezett székekre (a várakozó családtagok tudnak ücsörögni), mert le kellett vegyem a kabátom, és nem akartam cipelni.

Aki már kicsit is komolyabb vásárlónak tűnt, azt egyből meg is kérdezte, hogy megkínálhatja-e ásványvízzel vagy kávéval. Ilyet másik hasonló üzletben még nem tapasztaltam. Elmondása szerint a teljes termékskála megtekinthető az itteni függöny szekcióban, és valóban nagy volt a választék mind szín, típus és megoldások között egyaránt. Első körben egyelőre csak felmértem a lehetőségeket és a színeket, ennyi féléből nehéz is választani. Azt kell mondjam, itt szinte minden függönnyel kapcsolatos dolgot megtalálhatsz, a kiszolgálás pedig olyan, amilyennek lennie kell.

A földszinten már kicsit bonyolultabb volt minden, a padlószőnyeg részlegen áthaladtam és a darab szőnyegek között kezdtem el nézelődni. Akadt vagy 6-7 alkalmazott, de mind elfoglalt volt, szőnyegeket pakoltak, csavartak, csomagoltak stb, kb 10 perc volt, mire egyikőjük meg is kérdezte, miben segíthet. Eddigre viszont én már végignéztem mindent, és ki is választottam azokat, amik nagyon tetszettek. Akadtak nagyon puha és nagyon jó mintájú szőnyegek, persze ezek kombinációja még drágább. Természetesen, amik legjobban bejöttek, kicsit túl voltak árazva a többihez képest, de a szép szőnyegek nem olcsók.
A puha, budás szőnyegek közül fogok választani, valószínűleg 150x230-as méretet, ami azért már 25-50 ezer forint között van, típustól függően. Itt tényleg sok megtekinthető, viszont mindegyikből csak 1-2 méret van, így nagy ha nem pont azt keresed, akkor csak rendeléssel megoldható a konkrét darab beszerzése. Ezt 3 hétre ígérte az úr. Itt találtam 2-3 szőnyeget, amiket tényleg megvennék, már megint csak a választás lesz nehéz. Itt is van víz-automata, néhány szék és asztal, de azért sok mindent lehetne okosabban: a szőnyegek elhelyezése miatt gyakran kerülgetni kellett mindent, mert pl valaki épp szőnyeget csavart fel az egyik oldalon, vagy létrát pakolt, így mindent meg kell kerülni. (ez lehet hogy csak szombat délutáni helyzet és máskor nagyobb nyugi van, nem tudom.)
Legjobban a Monaco nevű szőnyeg, nagyon puha és kiváló választásnak tűnik, ha szeretsz otthon a földön heverni. (Természetesen az egyik legdrágább szőnyeg is egyben.)

Ez az értékelés?

 Nyugodtan írj nekünk, minden visszajelzésnek örülünk!