átlagosan 3 pont
1 értékelés alapján.
1053 Budapest V. ker.
Királyi Pál utca 8
+36 (1) 266-2619
Árkategória: Átlagos
Akadálymentesített: Nem
Asztalfoglalás: Van
Nagyobb létszámú társaságnak is megfelelő: Igen
Zene: Élőzene
Legjobb esték: Péntek, Szombat.
Nyitva tartás:
Hétfő: 14:00 - 3:00.
Kedd: 14:00 - 3:00.
Szerda: 14:00 - 3:00.
Csütörtök: 14:00 - 3:00.
Péntek: 14:00 - 3:00.
Szombat: 14:00 - 3:00.
G. Gabor értékelése 2010-11-21  3 pontos értékelés  
Elfogadhatóan kellemes egy hely ez a Janis Pub - bájos belső kialakítással, kedves csapos kisasszonyokkal, megfelelő italválasztékkal és a pub jelleg mellett szórakozóhelyként is funkcionáló jegyekkel. Na de csak mértékkel. Olyasmi a hely, mint az Opera melletti Morrison's - csak kicsiben.

A feltűnő kialakítású bejáraton túl a pub-on belül is lehet találkozni még bizarr dolgokkal, mint például a plafonra felfüggesztett rusztikus hangulatú kenu és egy rémisztő Janis Joplin műanyag makett meg egyéb relikviák... Főleg olyan társaságokkal találkozni, akik kifejezetten ide foglalhattak helyet egy csoportos találkozáshoz - mint ahogy mi is tettük. Erre nagyszerű a hely, ugyanis akár egy 30 fős csoportnak is van megfelelően elkülönülő rész a pub pincerészen kialakított amúgy tánctérül szolgáló részében. Sőt egy kis színpad is el van helyezve, hogy kisebb koncertek megtartására is legyen mód. Emellett pedig karaoke rendezésével csalogatják még ide a látogatókat - ám ahogy én tapasztaltam nem túl nagy sikerrel. Persze, voltak azért - de kb. a fele a tánctérnek a mi csapatunk volt, ami szuper ha az ember zártabb körű bulit akar - de kevésbé célszerű, ha szórakozóhelyet keres sok emberrel.

Úton odafelé ugyanakkor egész pozitív élmény volt látni, hogy a környéken az utakat rendbe hozták szépen, díszköves kialakítással. Forgalom szerencsére alig van a Király Pál utcában, így majdnem, hogy sétálóutca hangulatot nyújt az utcakép.

Ez az értékelés?

 Nyugodtan írj nekünk, minden visszajelzésnek örülünk!