átlagosan 4 pont
2 értékelés alapján.
1055 Budapest V. ker.
Szent István körút 13
A Vígszinházzal szemben
+36 (1) 311-6690
Árkategória: Átlagos
Asztalfoglalás: Van
Gyerekbarát: Igen
Nagyobb létszámú társaságnak is megfelelő: Igen
Zene: Nincs
Jó választás: Éjszaka
Rendezvényhelyszín: Nem
Kialakítás: Kerthelységgel vagy terasszal ellátott
Napi menü: Nem
Nyitva tartás:
Hétfő: 9:00 - 4:00.
Kedd: 9:00 - 4:00.
Szerda: 9:00 - 4:00.
Csütörtök: 9:00 - 4:00.
Péntek: 9:00 - 4:00.
Szombat: 9:00 - 4:00.
Vasárnap: 9:00 - 4:00.
G. Roland értékelése 2011-11-19  4 pontos értékelés  
Tegnap esti buli kapcsán néztem át a Szeráj étterembe. Már kívülről is színvonalasnak tűnt. Szerencsémre nem állt hosszú sor az önkiszolgálós résznél (belül).

Éjszaka már nem volt sokfajta választék, levesek, hideg saláták, rakottasok, saját készítésű török kenyér stb... Én húsos padlizsános hideg salátát ettem párolt rizzsel. Nagyon ízlett, a mennyiség is megfelelő volt, az utolsó pár falatot meg is hagytam. A többi étteremhez képest megfizethető áron volt, a kiszolgálás pedig tényleg gyors.

Ajánlom mindenkinek, aki szereti a török kajákat.

Ez az értékelés?

 

M. Zsolt értékelése 2010-06-01  4 pontos értékelés  
Elég sok gyros-t elfogyasztottam már életemben, de az összes gyrosos közül a legtöbbet mindenképp a Szerájban. Népszerűségét valószínűleg a közeli felkapott szórakozóhelynek köszönheti, én is számos alkalommal tértem be ide egy buli-levezető gyrosra. A bulizó tömegeken kívül gyakran látni autóval kifejezetten ide érkező vendégeket, akik valahol a városban megéheznek, is csak egy vacsi miatt erre veszik útjukat.

A helység kellően nagy, mindig van ülőhely, és nem emléxem, mikor kellett utoljára 1-2 percnél többet sorban állni, tehát a kiszolgálás is kellően gyors.

A gyros finom, gyakran tálat eszem, de sima pitában is mindig jó és friss a zöldség, nem holmi befőtt-csalamádé kerül a hús mellé. A fílinget természetesen megadja, hogy itt is minden alkalommal pontosan ugyanúgy elhangzik a kulcsmondat:
"- Hagyma, csípős mehet?"

Ez az értékelés?

 Nyugodtan írj nekünk, minden visszajelzésnek örülünk!